Souhlas se zpracováním osobních údajů - GDPR

GDPR SURFIN Technology s.r.o.

Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu klienta poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Klient může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem.

Klient dává s učiněním objednávky souhlas s právem Provozovatele použít jím poskytnuté údaje pro účely marketingu, pro účely vývoje a zlepšení služeb poskytovaných klientům.

Na základě při objednávce poskytnutých kontaktních údajů může být Klient kontaktován Provozovatelem ze účelem poskytování informací o produktech, službách nebo novinkách, a to prostřednictvím e-mailové nebo SMS komunikace.

Vytvořením a zaplacením objednávky klient uděluje souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení.
Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Klient tímto uděluje do odvolání tohoto souhlasu společnosti SURFIN Technology s.r.o., sídlem Lány 698/77, Brno 625 00, IČ: 02021471, DIČ: CZ02021471, zapsána u Krajského soudu v Brně, sp. zn. C80064 (dále jen „Provozovatel“), jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovával (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) osobní údaje. To vše pro účel zjištění relevantních potřeb Klienta a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek a benefitních zákaznických programů Provozovatele, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, datum narození, rodné číslo, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies a informace o nákupních preferencích.

Tento souhlas uděluje Klient dobrovolně a je si vědom toho, že souhlas může kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým ho udělil.

Klient zároveň bere na vědomí, že neudělení nebo odvolání tohoto souhlasu může mít za následek to, že některé služby nebude možné nabídnout na míru jeho potřebám.

Klient bere na vědomí, že i bez udělení tohoto souhlasu svědčí Provozovateli právo zasílat obchodní nabídky a sdělení s nabídkou vlastních produktů a služeb po dobu trvání smlouvy, a to do doby než s tímto vyjádřím nesouhlas.

SURFIN Technology s.r.o.

Lány 698/77, Brno 625 00
IČ: 02021471, DIČ: CZ02021471

+420 547 426 213
info@surfin-tech.cz

Kontakty

Oddělení barev:

Objednávky a technické informace:
Alena Buchtelová
Praskove.barvy@surfin-tech.cz
+420 777 717 505

Marta Sedlecká
powder-coatings@surfin-tech.cz
+420 777 717 509

Oddělení technologií:

Objednávky a technické informace:
Ing. Blanka Vojtková
technology@surfin-tech.cz
+420 547 426 214
+420 777 717 523

Servis:
Miroslav Polčák
servis@surfin-tech.cz
+420 777 717 503

© 2018 SURFIN Technology s.r.o.

Vyhledat